Dit zijn onze heldenTEDxAmsterdamWomen zit er weer op! Ruim honderd vrouwen (en een enkele man) kwamen bij elkaar in het Van Gogh Museum om de hele dag geïnspireerd te worden door vrouwen met unieke verhalen. De crew is het hele jaar druk bezig geweest met de organisatie van het event en stond in alle vroegte klaar op 1 december om de laatste voorbereidingen te treffen.

Om tien uur gingen de deuren open en stroomden de, veelal vrouwelijke, gasten binnen. Bij de koffiebar was het direct een bonte verzameling van kletsende vrouwen en werd er druk gesproken over het programma en de heldinnen van deze dag. Om half elf stipt openden Marian Spier en Sylvana Simons TEDxAmsterdamWomen 2011. De gasten luisterden geboeid naar het eerste blok van spreeksters en rond de middag werd een duurzme lunch geserveerd door Fifteen Amsterdam.  Tijdens de lunch werd de gasten gevraagd naar hun persoonlijke helden, bekijk de sfeervideo om te zien wie zij noemden.

 

Share via emailShare on Facebook+1Share on LinkedInPin it on PinterestShare on Twitter
Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *